Relining Norrort

RING OSS - 08-121 115 16

Relining

Vi gör relining

Vi är reliningföretaget i Norrort som erbjuder företagskunder; fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och hyresvärdar, samt alla privatkunder i Vaxholm, Vallentuna, Upplands Bro, Upplands Väsby och Täby, liksom i Sundbyberg, Solna, Sollentuna, Sigtuna och Danderyd både relining i Norrort och många andra tjänster inom rör och VA-system.

Hur gör vi relining?

Vi har 2 metoder för vår relining som vi utför i Norrort. Den ena är det vi kallar för "strumpmetoden" som innebär att vi sprutar in epoximättad polyesterfilt; polyesterplast som innehåller en stor mängd epoxi i de rör som vi arbetar med. In i denna "strumpa" blåser vi sedan in tryckluft så att den behåller formen medan den stelnar. Det kan ta allt från 6 till 24 timmar beroende på hur kallt eller varmt det är runt de rör som vi renoverar. När sedan den nya epoxystrumpan stelnar skapar vi ett nytt rör av plast inuti röret. Detta nya rör kommer att hålla lika länge som ett helt nytt rör. 

Kom ihåg att du får 10 års garanti på utförd relining med strumpmetoden!

Det andra sättet som vi utför vår relining på kallar vi för lösplastmetoden, eller sprutmetoden. Det innebär att vi istället för en "strumpa", sprutar in lösplast, som vi sedan härdar på liknande sätt som vid strumpmetoden. Denna metod har dock sina begränsningar eftersom den endast fungerar på mindre rör, med mindre dimensioner, och inte på skadade rör.

Med lösplastmetoden ger vi 5 års garanti på utförd relining.

Var kan vi utföra relining?

Vi kan utföra relining på rör som har en diameter på mellan 50 och 300 millimeter. Men i övrigt kan vi utföra relining i alla slags byggnader och fastigheter.

Här spelar det ingen roll vilka slags rör det handlar om, det fungerar lika bra på vattenrör som på avloppsrör. Det spelar heller ingen roll om det handlar om rör som ansluts till det kommunala avloppsledningen, rör i en bottenplatta i flerbostadshus, dagvattenledningar, dvs stuprör, avluftningsledningar eller spillvattenrör. 

Kontakta oss och ställ dina frågor så kan vi berätta mer!

relining

RM Relining & Bygg AB


Mätarvägen 14
196 37 Kungsängen

08-121 115 16

[javascript protected email address]

559024-5527


Relining

Rörspolning

Kundnöjdhet


logo-image

Om Oss

Upp till 10 års garanti och 100% kundnöjdhet när du anlitar oss!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

RM Relining & Bygg AB

Org nr: 559024-5527
Mätarvägen 14
196 37 Kungsängen
Tel: 08-121 115 16

Hitta hit