Relining Norrort

RING OSS - 08-121 115 16

Om oss

Om oss

Välkommen till RM Relining & Bygg AB och vi är ditt företag som utför relining i Norrort! I norra förorterna i Storstockholm, från Sigtuna till Upplands Väsby, Upplands Bro och Vaxholm, till Järfälla, Solna och Sundbyberg, Sollentuna, Vallentuna, Täby och Danderyd vänder vi oss till både företags- och privatkunder. Här erbjuder vi allt från relining till service av rör, VA-rör med rörspolning, rensning och rörinspektioner.

Omfattande garantier på rör

Vi ger många års garantier på vår relining. När vi utför en relining med "strumpmetoden" ger vi så mycket som 10 års garanti på vårt arbete, och vid relining med lösplast- eller sprutmetoden ger vi 5 års garanti på vår relining. De tjänster som vi utför med relining håller så pass hög kvalitet att vi kan ge dessa omfattande garantier. Det är tryggt att anlita oss och vi håller alltid det vi lovar.

Vårt fokus är säkerhet

När vi arbetar eftersträvar vi så stor säkerhet som det bara är möjligt. Det är tryggt och säkert att anlita oss. Av den anledningen ser vi till att ha företagsförsäkring och ansvarsförsäkring som ska ge ersättning om något skulle hända våra medarbetare eller egendom och saker under arbetets gång.

Detta har gör vi för din trygghet

  • Vi sätter alltid säkerheten främst när vi utför våra tjänster.
  • Vi ger upp till 10 års garantier för vår relining med "strumpmetoden" och 5 års garanti för "lösplastmetoden".
  • Vi har en mycket god ekonomi i företaget och har en mycket god kreditvärdighet av UC.
  • Vi har entreprenadförsäkring på 1 miljon och ansvarsförsäkring som täcker person- eller sakskador.
  • Vi legitimerar oss alltid med ID06 legitimation, så att alla kunder kan identifiera oss och vårt företag när vi arbetar på arbetsplatsen.
  • Vi är alla utbildade rörmokare med lång erfarenhet och stor kompetens.

Våra utmärkelser  ID 06

Rivningsfria renoveringar har fördelar

Vi erbjuder rivningsfria renoveringar med vår relining, rörspolning och rörinspektion. Med vår relining behöver våra kunder inte riva ut stammar och ersätta dem med nya. Vår relining är miljövänlig, då vi inte river ut allt material, såsom det alltid krävs vid ett stambyte. När vi gör ett stambyte, måste hela kök och badrum rivas, slänga inredning och ersätta det med nytt. Vår relining kräver inga sådana åtgärder.

  1. Vår relining innebär en mycket mer miljövänlig åtgärd men som ger samma effekt. Rör som får en relining håller i minst 10 år, om inte mer.
  2. Det är billigare för våra kunder att inte behöva riva ut allt. Istället för att riva ut allt; väggar, golv och inredning, innebär vår relining att inget behöver slängas ut. 
  3. Det går snabbare att utföra en relining, än att byta stammarna. Ett stambyte kan ta veckor innan allt är klart. Vår relining går på några dagar, sedan är vi klara.

Nöjda kunder är vårt fokus

När vi arbetar är vårt fokus att du som anlitar oss, blir nöjd med vårt arbete. Därför snålar vi inte på materialet, när vi arbetar. Inte heller snålar vi med vår service. Istället vill vi göra det där lilla extra som gör att du blir 100% nöjd med vårt arbete.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert på vårt arbete!

Om oss

RM Relining & Bygg AB


Mätarvägen 14
196 37 Kungsängen

08-121 115 16

[javascript protected email address]

559024-5527


Relining

Rörspolning

Kundnöjdhet


logo-image

Om Oss

Upp till 10 års garanti och 100% kundnöjdhet när du anlitar oss!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

RM Relining & Bygg AB

Org nr: 559024-5527
Mätarvägen 14
196 37 Kungsängen
Tel: 08-121 115 16

Hitta hit