Relining Norrort

RING OSS - 08-121 115 16

Rörspolning

Vi åtgärdar stopp i avlopp

Ingen gillar stopp i avlopp, det är vi medvetna om. Och när det händer är det svårt för en lekman att veta vad hon, eller han ska göra för att åtgärda stoppet. Ingen vill heller ha vattenskador för att ett rör är skadat. Därför gör vi regelbundna inspektioner av rör, när det blir stopp i ett rör. 

Vi spolar rör rena

När vi inspekterar rör går vi ner med en minikamera som sänder bilder och filmer till en dator. Då kan vi (och du) se vad som händer inuti rören. Ibland kan stoppet i avloppet bero på rötter, råttor eller fettklumpar som samlas i rören. Med hjälp av kameran kan vi också fastställa hur det är ställt med rören; är de skadade, eller beror stoppet endast på att något har fastnat på sin väg ut genom röret?

Är fallet det senare, kan vi spola rent rören med hjälp av hett vatten. Detta är särskilt effektivt i flerfamiljshus där rören sitter ihop på ett komplicerat system och har oftare behov av en spolning av rören. Skillnaden med en villa är den att rören i en enda bostad sällan har flera avloppsrör som sitter ihop i ett system, det är därför lättare att få avloppet att flöda i en enda fastighet.

Fördelar med att spola rör

En fördel med att spola rör med hett vatten är att det är en mycket kostnadseffektiv åtgärd. Den är enkel att utföra och det heta vattnet spolar effektivt bort allt som kan finnas i rören. Det går mycket snabbt att utföra en rörspolning. Det orsakar inte stort besvär till exempel för bostadsrättsägarna, alternativt hyresgästerna i en fastighet.

Det går på några timmar att spola rören och detta kan vi göra i flera fastigheter, under några dagar. Sedan har fastigheten rör som fungerar som de ska. Detta göra också att rören håller för en längre tid, genom att vi underhåller rören. Vi har många kunder som vi har ett serviceavtal med. Det innebär att vi utför service av hela fastighetens olika problem med rör, vatten och avlopp.

Vi åtgärdar alla problem

Skulle det finnas ett större problem med rören åtgärdar vi det genom en ordentlig rensning av rören. Då kan vi gå ner med till exempel kedjor som effektivt avlägsnar det som orsakar stoppet i rören. Vi har även möjlighet att gå ner med en roterande enhet som förs fram och tillbaka inuti rören. Men är det så att det är ett större problem som orsakar stopp i rören åtgärdar vi det problemet. När vi sedan har åtgärdat stoppet, går vi ner med en minikamera så att vi säkerställer att problemet är åtgärdat. Efter det ser vi till att spola rören så att allt verkligen spolas ner.

Anlita oss för service och rörspolning så vet ni att era rör fungerar som de ska!

Vi spolar rör

RM Relining & Bygg AB


Mätarvägen 14
196 37 Kungsängen

08-121 115 16

[javascript protected email address]

559024-5527


Relining

Rörspolning

Kundnöjdhet


logo-image

Om Oss

Upp till 10 års garanti och 100% kundnöjdhet när du anlitar oss!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

RM Relining & Bygg AB

Org nr: 559024-5527
Mätarvägen 14
196 37 Kungsängen
Tel: 08-121 115 16

Hitta hit